Virtuel Online Undervisning – Gratis på Restudy.dk

Virtuel undervisning er en fleksibel, og gratis online undervisningsmulighed for dig, som ønsker at tilbyde dine elever undervisning uden fysisk at være til stede.

I dag gennemføres meget undervisning, som en envejskommunikation mellem lærer og elev. Dette betyder, at man med begrænset dialog og interaktion kan fortsætte undervisningen online.

Vi har skabt en mulighed, hvor en lærer kan oprette sit eget virtuelle klasseværelse, og invitere eleverne til at deltage i undervisningen, helt gratis.

Dette skal du være særlig opmærksom på!

Når du har oprettet dit eget virtuelle klasseværelse, skal du tilgå klasseværelset indenfor 60 minutter. Derudover vil klasseværelset automatisk lukke, hvis alle forlader det. Dette betyder at du derfor skal oprette et klasseværelse på ny.

Skulle du have nogle spørgsmål til vores virtuelle undervisning, kan du nedenfor få svar på de mest almindelige spørgsmål, og ellers er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontakt side.

Din konto skal være tilknyttet et lærer UNI-Login.

FAQ - Virtuelt klasseværelse for lærer

Hvor mange elever kan deltage i det virtuelle klasseværelse?
Alle kan deltage i det virtuelle klasseværelse, vi har ingen begrænsninger.

Er det muligt at uploade dokumenter?
Som lærer har du mulighed for at uploade dit undervisningsmateriale og benytte det som en del af din online undervisning.

Hvad koster det?
Det er helt gratis at benytte vores virtuelle klasseværelse.

Henvender denne løsning sig til alle elever?
Virtuel undervisning på Restudy.dk kan benyttes af alle lærere og elever.

Hvordan opretter man sig som lærer?
Er du logget ind med dit UNI-login, kan du via din egen side oprette et forum. Efterfølgende vil du modtage en mail med de links, du skal benytte for at tilgå dit eget virtuelle klasseværelse, og det link du skal sende ud til dine elever.

Hvor længe kan man benytte det virtuelle klasseværelse?
Det virtuelle klasseværelse kan benyttes, så længe man er logget ind. Det betyder at hvis alle har forladt det virtuelle klasseværelse, er det ikke længere muligt at tilgå.

Adgang til det virtuelle klasseværelse!
Ved oprettelse af et virtuelt klasseværelse, skal man via tilsendte link i email, være logget ind i klasseværelset inden for 60 minutter, ellers lukkes rummet automatisk igen.

FAQ - Virtuelt klasseværelse for elever

Er det muligt at stille spørgsmål til læreren?
Inde i det virtuelle klasseværelse er der opsat en fælles chat. Denne kan du benytte, hvis du skulle have spørgsmål til undervisningen.

Hvad koster det at deltage i det virtuelle klasseværelse?
Det virtuelle klasseværelse er gratis.

Sektionens varighed?
Det afhænger af underviseren. Virtuelt undervisning er for dig, som gerne vil have undervisning, uden fysisk at skulle være til stede i klasselokalet.

Henvender denne løsning sig til alle elever?
Virtuelt undervisning tilbydes til alle elever. Er du i tvivl, om der afholdes undervisning for dig online, anbefaler vi, at du kontakter din lærer.

Hvordan kan jeg deltage i den virtuelle undervisning på Restudy.dk?
For at få undervisning online, skal du kontakte din lærer. Det er kun din lærer, som kan få lov at oprette et virtuelt klasseværelse.

virtuelt classroom restudy fjernundervisning online undervisning
edication online - virtuel classroom - restudy
online undervisning - restudy - virtuelt classroom

Nyhedsbrev

Kontakt

Anemonevej 36
8700 Horsens
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk