Virksomhedsøkonomi (VØ):
Optimering

Optimering

Beskrivelse


Dette forløb handler om optimering, og er rettet mod elever i Virksomhedsøkonomi på A-niveau. Forløbet indeholder to videoer, og bliver præsenteret af Thomas Keller Carstensen, som har stor erfaring med at undervise i VØ fra Vejle Business College.

Videoerne kommer omkring nogle af de vigtigste emner inden for optimering, og gennemgår forskellige typer af lagermodeller samt hvordan man finder frem til den optimale indkøbsstørrelse.

Restudy er relativt nye på banen med de fag, som man udelukkende har på HHX som fx virksomhedsøkonomi og international økonomi. Vi vil bruge de kommende år på at udvide vores videobibliotek i disse fag, og måske endda udvide paletten til også at omfatte erhvervsret og afsætning.

Uanset hvad håber vi, at I får noget ud af disse videoer, og finder dem nyttige.

Rigtig god fornøjelse med videoerne.

Free
Optimering
  • Lagermodel 1

    Denne video gennemgår lagermodeller. Det er en introduktionsvideo til, hvad et virksomhedsvarelager er, herunder begrebsforståelse, som skal lede hen til optimering af virksomheden og derved den optimale indkøbsstørrelse.

  • Optimal indkøbsstørrelse 1

    Denne video gennemgår den optimale indkøbsstørrelse. I videoen bliver Wilsons formel inddraget samt forskellige beregninger som lager- og ordreomkostninger.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk