Virksomhedsøkonomi:
Analyse af rentabilitet

Analyse af rentabilitet

Beskrivelse


Dette forløb handler om analyse af rentabilitet, og er rettet mod elever i Virksomhedsøkonomi på A-niveau og B-niveau. Forløbet indeholder fire videoer, og bliver præsenteret af Thomas Keller Carstensen, som har stor erfaring med at undervise i VØ fra Vejle Business College.

Videoerne kommer omkring nogle af de vigtigste emner inden for rentabilitet såsom centrale nøglebegreber som AG(afkastningsgrad), AOH(aktivernes omsætningshastighed), OG(overskudsgrad), gearing samt analyse af rentabilitetsnøgletallene.

Restudy er relativt nye på banen med de fag, som man udelukkende har på HHX som fx virksomhedsøkonomi(VØ) og international økonomi(IØ). Vi vil bruge de kommende år på at udvide vores videobibliotek i disse fag, og måske endda udvide paletten til også at omfatte erhvervsret og afsætning.

Uanset hvad håber vi, at I får noget ud af disse videoer, og finder dem nyttige.

Rigtig god fornøjelse med videoerne.

Free
Analyse Af Rentabilitet
 • AG, AOH og OG 1

  Denne video gennemgår rentabilitetsanalyse, og er første del ud af fire dele. Afkastningsgrad, overskudsgrad og aktivernes omsætningshastighed bliver gennemgået, og der bliver kigget på deres sammenhæng.

 • EKF, GR og gearing 1

  Denne video gennemgår rentabilitetsanalyse, og er den anden del ud af fire dele. Egenkapitalens forrentning bliver gennemgået, gearing og en alternativ formel for udregningen af egen kapitalens forrentning.

 • Eksempel på EKF, GR og gearing 1

  Denne video gennemgår rentabilitetsanalyse, og er del tre ud af fire dele. Denne video giver et eksempel på, hvordan egenkapitalens forrentning bliver påvirket af forskellige forhold i virksomheden.

 • Analyse ud fra alle rentabilitetsnøgletallene 1

  Denne video gennemgår en rentabilitetsanalyse, og er den sidste del ud af fire dele. Den vil binde alle begreberne fra de andre videoer sammen ift. en fiktiv virksomhed.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

5
1 vurdering

Detaljeret bedømmelse

5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

  God forklaring

  God forklaring! Brugbart!

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk