Virksomhedsøkonomi (VØ):
Virksomhedens indtjening

Virksomhedens indtjening

Beskrivelse


Dette forløb handler om virksomhedens indtjening, og er rettet mod elever i Virksomhedsøkonomi på A-niveau og B-niveau. Forløbet indeholder to videoer, og bliver præsenteret af Thomas Keller Carstensen, som har stor erfaring med at undervise i VØ fra Vejle Business College.

Videoerne kommer omkring nogle af de vigtigste emner inden virksomhedens indtjening og gennemgår, hvordan man kan foretage forskellige former for nulpunktsberegninger, ligesom der kigges på dækningsgrad og dækningsbidrag.

Restudy er relativt nye på banen med de fag, som man udelukkende har på HHX som fx virksomhedsøkonomi(VØ) og international økonomi(IØ). Vi vil bruge de kommende år på at udvide vores videobibliotek i disse fag, og måske endda udvide paletten til også at omfatte erhvervsret og afsætning.

Uanset hvad håber vi, at I får noget ud af disse videoer, og finder dem nyttige.

Rigtig god fornøjelse med videoerne.

Free
Virksomhedens Indtjening
  • Nulpunktsberegning 1

    Denne video gennemgår to slags nulpunktsberegninger: Nulpunktsomsætning og nulpunktsafsætning. Der kommer flere eksempler på beregningerne.

  • Dækningsbidrag og dækningsgrad 1

    Denne video gennemgår den optimale indkøbsstørrelse. I videoen bliver Wilsons formel inddraget samt forskellige beregninger som lager- og ordreomkostninger.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk