Fransk:
Verber

Verber

Beskrivelse


Dette forløb indeholder tre videoer omkring de fransk verber.

Forløbet indeholder tre gode, korte videoer, der på cirka fire minutter hver især tager dig igennem de fransk verber. Det skulle gerne ved slutningen af forløbet gøre dig i stand til at bøje 1.bøjningsverber, 2.bøjningsverber og 3.bøjningsverber uden problemer.

Og hvem ved? Måske kan du bruge dine viden fra videoerne om verberne, når du engang besøger Frankrig på ferie eller i en anden sammenhæng.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Verber

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free