Fransk:
Udtale

Udtale

Beskrivelse


Dette forløb, der pt. dog blot består af en video, handler om udtale på fransk, og giver dig en grundig indføring i, hvordan du kan forbedre din udtale.

Videoen sætter b. la. fokus på, hvordan man udtaler de forskellige bogstaver på fransk, ligesom der kommer mange konkrete eksempler fra din hverdag.

Man tænker måske ikke så meget over det, men fx “u” i parfume på fransk, udtaler vi på dansk som et “y”. Dette eksempler og mange andre lærer du meget mere om i denne video.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Udtale2
  • Udtale 1

    Denne video gennemgår mange forskellige bogstaver, og hvordan de udtales på fransk.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

5
1 vurdering

Detaljeret bedømmelse

5 Star
100%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

    meget god

    Rigtig god ,fik meget ud af det:)

Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free