Tysk:
Verber/Udsagnsord

Verber/Udsagnsord

Beskrivelse


Dette forløb på hele 10 videoer giver dig en fyldestgørende og grundig indføring i, hvordan man bøjer verber/udsagnsord på tysk.

Videoerne er lavet af to forskellige, dygtige tysklærer i form af Rasmus Groth Eriksen og Berit Bang-Jensen, hvor de kommer omkring, hvordan du bøjer verber i nutid, datid og før nutid. Det gælder både de regelmæssige og uregelmæssige verber.

Der findes ligeledes videoer om modalverber, sammensatte verber og ordstilling, så du er rigtig godt dækket ind med disse 10 videoer, der samlet set varer under en time. Det er da lige til at overskue..

Rigtig god fornøjelse!

Free
Verber Udsagnsord

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free