Tysk:
Tid

Tid

Beskrivelse


Denne video i dette forløb gør dig meget klogere på tid og tidsangivelser på tysk. Tyskerne er kendt for at være et “Ordnung muss sein” folk, hvor tid betyder noget, og at man absolut ikke må komme for sent.

Derfor er det meget rart, at man fremadrettet kender tyskernes forståelse af tid og tidsangivelser, så man undgår misforståelser eller i værste fald kommer for sent.

Videoen er lavet af Berit Bang-Jensen, som har lavet flere af Restudys videoer i tysk og har stor erfaring med undervisning i tysk i dagligdagen.

Free
Tid

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free