Tysk:
Substantivernes/navneordenes bøjning

Substantivernes/navneordenes bøjning

Beskrivelse


Dette forløb handler om substantivernes/navneordenes bøjning i tysk rettet mod de ældste klasser. Her kan du se meget mere om, hvordan man bøjer den bestemte og ubestemte artikel på tysk, men også videoer om kasus og navneords flertalsformer findes i forløbet.

Den sidste video, som også ligger i et forløb for sig selv, handler om, hvordan du smart finder rundt i en ordbog på tysk, og selvom flere ordbøger i dag er online, så er ideen bag videoen stadig anvendelig til computer.

Videoerne er lavet af Restudys dygtige og energiske tysklærer, Berit Bang-Jensen, der har lavet flere af Restudys videoer til tysk til de ældste klasser.

Rigtig god fornøjelse med videoerne.

Free
Substantivernesnavneordenes Bøjning

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free