Tysk:
Pronominer/stedord

Pronominer/stedord

Beskrivelse


I dette 20 minutters forløb kan du blive meget klogere på pronominer eller bedre kendt som stedord.

Restudys tysklærer, Berit Bang-Jensen, tager dig i hånden igennem alle de typer af pronominer, der findes i tysk som personlige, possessive og relative pronominer.

Det kan lyde langhåret og meget svært, men det er det faktisk ikke, hvis man lytter godt med. At kunne mestre og finde rundt imellem de forskellige pronominer er ret vigtigt for at kunne gennemskue og forstå tysk.

Vi håber, at det lykkes, god fornøjelse med videoerne.

Free
Pronominer Stedord

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Anemonevej 36
8700 Horsens
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk