Tysk:
Artikler

Artikler

Beskrivelse


Dette forløb handler om artikler i tysk grammatik rettet mod elever på A-niveau. Videoerne er lavet af Kenneth Søndberg Hansen, der til daglig underviser i netop tysk på Herning Gymnasium.

Tysk grammatik. Det klinger måske ikke særlig godt hos nogle elever. Vi vil være så frække at sige, at så mangler I at se vores videoer med Kenneth. Hans meget medlevende og engagerede tilgang til tysk grammatik har gjort hans videoer meget populære hos os.

I dette forløb om artikler kommer han omkring de vigtigste områder inden for emnet, som fx den bestemte og ubestemte artikel.

Når du først har fanget tysk grammatik, åbnes døren ikke kun for Danmarks største eksportmarked, men også de mere end 100 millioner tysktalende mennesker i verden, der befinder sig i både Tyskland, Schweiz, Frankrig, Belgien og Østrig.

I den forstand kan disse videoer måske virke som et beskedent bidrag, men på den anden side er dette emne noget af det vigtigste at kunne mestre i tysk.

Vi håber, at I kan bruge videoerne.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Artikler

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Kenneth Søndberg Hansen

Navn: Kenneth Søndberg Hansen

Uddannet fra: Aarhus Universitet

Fag: Tysk og engelsk

Hvor har du undervist? Aalborg Katedralskole, Aarhus Universitet og Herning Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg kan godt lide at formidle min viden og være sammen med unge mennesker.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er sjovt at formidle min viden om tysk til alle de mennesker, som gider at lytte. Restudy har et fremragende produkt, som jeg gerne vil støtte.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Anemonevej 36
8700 Horsens
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk