Tysk:
Analyse

Analyse

Beskrivelse


Dette forløb, som pt. indeholder to videoer, handler om analyse i tysk og sætter skarpt på, hvordan du kan lave en skarp analyse i tysk, hvor du blandt andet inddrager kasus, som en af videoerne alene handler om. Du bliver også klogere på arbejdet med led – og hovedsætninger i tysk.

Det hele bliver serveret på blot 14 minutter af Berit Bang-Jensen, der har lavet mange af Restudys videoer til tysk på grundskoleniveau.

Vi håber, at I kan lide videoerne og finder dem anvendelige, når det drejer sig om at lave analyse i tysk.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Analyse

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Free