Tysk:
Adjektiver/tillægsord

Adjektiver/tillægsord

Beskrivelse


Dette forløb handler om tillægsord, hvor to videoer sætter skarpt på, hvordan du bøjer tillægsord eller adjektiver som de også hedder. Videoerne kommer i dybden med den svage, den blandede og den stærke bøjning af tillægsord på tysk.

Videoerne er lavet af vores dygtige tysklærere Stina Andersen og Berit Bang-Jensen, der begge har stor erfaring med undervisning i tysk til de ældste klasser.

Videoerne skulle gerne gøre dig i stand til at bruge og anvende tyske tillægsord i samtaler og kommunikation generelt, det håber vi kan lykkes.

Rigtig god fornøjelse med videoerne.

Free
Adjektiver Tillægsord
  • At bøje tillægsord 2

    Denne video gennemgår, hvordan man bøjer tillægsord på tysk som eks. den svage bøjning, den blandede bøjning og den stærke bøjning, der alle bliver forklaret.

  • Adjektiver 2

    Denne video gennemgår, hvad adjektiver er, og hvordan man bøjer dem i de tre forskellige bøjningsformer: svag, blandet og stærk. Det forklares også, hvordan man gradbøjer adjektiver.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Berit Bang-Jensen

Navn: Berit Bang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Fransk & Tysk

Hvor har du undervist? Privatskole, Niels Brock GSK, Gammel Hellerup Gymnasium, Nærum Gymnasium, Ringsted Euc, Faxe VUC, Ishøj Ungdomsskole, Ørestad Gymnasium, Frederiksberg Gymnasium, Næstved Gymnasium & HF

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg gerne vil give glæden ved sprogene videre. Jeg elsker at se, når de unge mennesker rykker sig fagligt og pludselig fanger noget, som de ellers synes var svært.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg blev opfordret til at søge ind hos Restudy af flere, og jeg kan godt lide tanken, om at hjælpe så mange, med at hæve deres faglige niveau i et fag, som de måske ellers havde svært ved. For mig er det vigtigt, at man forklarer selv svære emner, så simpelt som muligt, så alle kan være med og på Restudy kan eleverne selv bestemme tempoet, og få gentaget tingene flere gange, når de har brug for det.

Stina Andersen

Underviser

Free