Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Tysk:
Adjektiver

Adjektiver

Beskrivelse


Dette forløb handler om adjektiver i tysk grammatik rettet mod elever på A-niveau. Videoerne er lavet af Kenneth Søndberg Hansen, der til daglig underviser i netop tysk på Herning Gymnasium.

Tysk grammatik. Det klinger måske ikke særlig godt hos nogle elever. Vi vil være så frække at sige, at så mangler I at se vores videoer med Kenneth. Hans meget medlevende og engagerede tilgang til tysk grammatik har gjort hans videoer meget populære hos os.

I dette forløb om adjektiver kommer han omkring de vigtigste områder inden for emnet, som fx den stærke og svage bøjning, en masse eksempler på adjektiver, substantiverede adjektiver og meget mere.

Når du først har fanget tysk grammatik, åbnes døren ikke kun for Danmarks største eksportmarked, men også de mere end 100 millioner tysktalende mennesker i verden, der befinder sig i både Tyskland, Schweiz, Frankrig, Belgien og Østrig.

I den forstand kan disse videoer måske virke som et beskedent bidrag, men på den anden side er dette emne noget af det vigtigste at kunne mestre i tysk.

Vi håber, at I kan bruge videoerne.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Adjektiver

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk