Studietrivsel:
Eksamensangst og nervøsitet: Tiden før eksamen

Eksamensangst og nervøsitet: Tiden før eksamen

Beskrivelse


Disse videoer handler om eksamensangst og nervøsitet i tiden før selve eksamen, og sætter fokus på, hvordan du overvinder din mulige eksamensangst i den hårde og lange ventetid.

Videoerne er lavet af Studymind, og er forklaret og fortalt af Anja Stelvig, der har stor erfaring med disse problematikker.

Der er flere studier og undersøgelser, som viser, at unge op til og lige før eksamen bruger medicin for at berolige nerverne, ligesom de ikke sover og spiser optimalt i potentielt set flere uger op til eksamen.

Videoerne her kommer med konkrete, enkle råd til, hvordan du kan undgå at havne i angst og nervøsitet p til eksamen, så du får så god en eksamen som overhovedet muligt.

Vi håber, at I kan lide videoerne, og kan bruge dem.

God fornøjelse.

Free
Eksamensangst Og Nervøsitet Tiden Før Eksamen
 • Intro til eksamensangst 1

  Hvis du kæmper med nervøsitet eller eksamensangst, så er du kommet til det rette sted. Jeg har nemlig lavet en digital værktøjskasse fuld af øvelser, som kan hjælpe dig med at tage kontrol over eksamensnerverne, så du kan holde fokus på det faglige og præstere dit bedste til eksamen. Gå på opdagelse og vælg de øvelser ud der passer bedst til dig Se mere i videoen her. God fornøjelse!

 • Slå hånden af Fanden 1

  Når du lærer at stoppe diskussionen med din usikkerhed, kan du bruge din kræfter på noget mere relevant – nemlig den faglige forberedelse. Det er det, du skal lære i øvelsen her. God fornøjelse!

 • Stop katastrofetankerne 1

  Lær at stoppe dine negative forestillinger omkring eksamen, så du kan få frigivet energi til den faglige forberedelse. Det er de negative forestillinger, du gør dig om den kommende eksamen, der udløser din eksamensnervøsitet. Hvis du på forhånd går og forestiller dig, at det vil gå dårligt til eksamen, vil du gå og være kronisk nervøs, og så er det svært at være fagligt fokuseret. Men da du ikke ved, hvad der kommer til at ske til eksamen, skal du stoppe katastrofetankerne. På den måde får du mere ro og overskud til den faglige forberedelse. Det er det, du skal lære i øvelsen her. God fornøjelse!

 • Stopuret 1

  Lær at parkere din bekymring eller få den til at forsvinde én gang for alle. Det er helt naturligt at bekymre sig, det gør vi alle fra tid til anden. Men hvis bekymringerne tager over og fylder det hele, skal du gøre noget ved det. De negative tanker stjæler ikke kun al din opmærksomhed, men producerer også angst, uro og flere negative tanker. I denne øvelse lærer du at stoppe op og håndtere bekymringer, så de ikke sætter gang i en karrusel af negative tanker, der forstyrrer dig. God fornøjelse!

 • Fupperen 1

  Lær at sige "Hej" til din angst og tag magten fra den. Eksamensnervøsitet er ikke en rar tilstand at være i, og derfor forsøger de fleste studerende helt naturligt at skubbe den væk, når den melder sig. Strategien virker dog sjældent, og får ofte den modsatte effekt. I øvelsen Fupperen skal du derfor lære at være sammen med din nervøsitet uden at give den opmærksomhed. Lav øvelsen hver gang nervøsiteten melder sin ankomst. Første gang du laver øvelsen tager den et par minutter, men derefter laves den lynhurtig og med stor effekt God fornøjelse!

 • Der findes en løsning 1

  Lær at bevare roen når noget er fagligt svært. Alle studerende løber ind i faglige udfordringer fra tid til anden. Det er helt naturligt, når man skal lære nyt og ukendt stof. Men hvad sker der, når stoffet virker svært, og du ikke umiddelbart forstår det? Løber nervøsiteten med dig eller bevarer du roen? God fornøjelse!

 • Et skridt af gangen 1

  Lær at stoppe karakterræset og få mere ud af den faglige forberedelse. Der kan være mange grunde til, at karakterer fylder meget i din bevidsthed. Men husk at ligegyldig hvor god din grund er, så hjælper dette fokus dig ikke - Tværtimod. Et alt for stort fokus på slutresultatet er nemlig hæmmende for en god præstation, og derfor skal du i stedet vende blikket mod den faglige forberedelse og tage et skridt af gangen. Det er det, du skal lære i øvelsen her. God fornøjelse!

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anna Stelvig
Anna Stelvig

Underviser

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk