Studietrivsel:
Stop bekymringer

Stop bekymringer

Beskrivelse


Disse videoer handler om, hvordan man kan slippe af med sine bekymringer op til eksamen og prøven, da bekymringerne ofte kan være en hæmsko for at man opnår det optimale resultat til eksamen og prøven.

Videoerne er lavet af Studymind, og er forklaret og fortalt af Anja Stelvig, der har stor erfaring med disse problematikker.

Der er flere studier og undersøgelser, som viser, at unge op til og lige før eksamen bruger medicin for at berolige nerverne, ligesom de ikke sover og spiser optimalt i potentielt set flere uger op til eksamen.

Videoerne her kommer med konkrete, enkle råd til, hvordan du kan undgå at have for store bekymringer op til eksamen.

Vi håber, at I kan lide videoerne, og kan bruge dem.

God fornøjelse.

Free
Stop Bekymringer4
 • Klaptræet 1

  Med øvelsen Klaptræet får du en teknik til at stoppe negative tanker og bekymringer om eksamen, så du kan få mere overskud og glæde i dit studieliv. Når du fortæller dig selv negative historier om eksamen, er det ofte af frygt for at blive skuffet eller forberede dig på det værste. I virkeligheden hjælper historierne dig ikke. I stedet sætter du din krop i alarmberedskab, og det er ikke særligt hjælpsomt i en situation, hvor du har brug for at være rolig og fokuseret. Med Klaptræet får du en teknik til at stoppe de negative tanker, så du kan erstatte dem med positive og støttende tanker om eksamen. På den måde vil du opnå mere ro og tro på dig selv. NB: Klaptræet er en teknik, der kan bruges til alle former for negative tanker og bekymringer, som du ønsker at frigøre dig fra. God fornøjelse!

 • Flodbredden 1

  Lær at gøre dig fri af de negative tanker og bekymringer, der skaber din angst og nervøsitet, og som stjæler dit faglige fokus. Negative tanker føles som virkelighed, og derfor reagerer din krop så voldsomt på dem. Men negative tanker er bare tanker, du selv har skabt og fundet på. De er ikke nødvendigvis sande, og derfor skal du i øvelsen lære at gøre dig fri af de tanker, der ikke er gode for dig. På den måde vil du opnå mere ro og fokus til den faglige forberedelse. Brug øvelsen Flodbredden hver gang du bliver overmandet af negative tanker og bekymringer. Øvelsen laves lynhurtig og med stor effekt. God fornøjelse!

 • Trappen 1

  Føler du dig anspændt og tynget af bekymringer? Så bliv guidet til en tilstand af ro og afspændthed med visualiseringsøvelsen Trappen. Forær dig selv et øjebliks pause fra hverdagen og bliv tanket op med energi. Lav øvelsen enten liggende eller siddende alt efter hvad der er mest behageligt. Tag evt. et tæppe over dig, så du ikke bliver kold. Sørg for at du ikke bliver forstyrret i de 7 min. øvelsen varer. Det er helt normalt, at dine tanker kan begynde at vandre under øvelsen. Når du eksempelvis får bekymringer og tanker om dagens opgaver, så registrer blot, at det sker, og flyt så din opmærksomhed tilbage på øvelsen. Undlad at blive irriteret på dig selv. God fornøjelse!

 • Fokusskifte 1

  Lær at sætte dine bekymringer på standby og find større ro. I øvelsen Fokusskifte lærer du tre teknikker, du kan bruge til at flytte dit fokus, når negative tanker og bekymringer overmander dig og stjæler din koncentration. Øvelsen kan laves lynhurtigt og med stor effekt. God fornøjelse!

 • Den indre kritiker 1

  Lær at lukke munden på din indre kritiker og få mere tro på dig selv. Nogle studerende har det, der kaldes en indre kritiker. Den indre kritiker er den indre stemme, der kritiserer dig og dine resultater, hvilket gør det svært at være studerende. Derfor skal du lære at lukke munden på din indre kritiker, så du kan få mere glæde og tro på dig selv i dit studieliv. Brug øvelsen hver gang din kritiker dukker op og forstyrrer dig. Den kan laves lynhurtig med og med stor effekt. God fornøjelse!

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anna Stelvig
Anna Stelvig

Underviser

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk