Studietrivsel:
Perfektionisten

Perfektionisten

Beskrivelse


Disse videoer handler om, hvordan man undgår at være perfektionist og alt for kritisk over for sig selv op til eksamen. Dermed ikke sagt, at man ikke skal være kritisk, men flere unge sigter altid efter den perfekte præstation, og hæmmer sig selv for meget ved at være for hård ved sig selv.

Videoerne er lavet af Studymind, og er forklaret og fortalt af Anja Stelvig, der har stor erfaring med disse problematikker.

Der er flere studier og undersøgelser, som viser, at unge op til og lige før eksamen bruger medicin for at berolige nerverne, ligesom de ikke sover og spiser optimalt i potentielt set flere uger op til eksamen.

Videoerne her kommer med konkrete, enkle råd til, hvordan du kan undgå at blive for perfektionistisk og være alt for kritisk over for sig selv.

Vi håber, at I kan lide videoerne, og kan bruge dem.

God fornøjelse.

Free
Perfektionisten
  • Den indre kritiker 1

    Lær at lukke munden på din indre kritiker og få mere tro på dig selv. Nogle studerende har det, der kaldes en indre kritiker. Den indre kritiker er den indre stemme, der kritiserer dig og dine resultater, hvilket gør det svært at være studerende. Derfor skal du lære at lukke munden på din indre kritiker, så du kan få mere glæde og tro på dig selv i dit studieliv. Brug øvelsen hver gang din kritiker dukker op og forstyrrer dig. Den kan laves lynhurtig med og med stor effekt. God fornøjelse!

  • Ordenes magi 1

    Lær at holde negative tanker på afstand med beroligende ord. På selve eksamensdagen er det helt normalt, at negative tanker omkring eksamen kører rundt i dit hoved. Negative tanker har det med at køre i ring, og til sidst fylder de det hele. Målet er derfor at stoppe den onde cirkel af tanker, så du kan gå styrket til eksamen. Det er det, du skal lære i øvelsen Ordenes Magi. God fornøjelse!

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anna Stelvig
Anna Stelvig

Underviser

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk