Studietrivsel:
Eksamensangst og nervøsitet – Mellem eksamener

Eksamensangst og nervøsitet – Mellem eksamener

Beskrivelse


Denne video handler om eksamensangst og nervøsitet mellem dine eksamener, og sætter fokus på, hvordan du overvinder din mulige eksamensangst i dette tidsrum.

Videoen er lavet af Studymind, og er forklaret og fortalt af Anja Stelvig, der har stor erfaring med disse problematikker.

Der er flere studier og undersøgelser, som viser, at unge op til og lige før eksamen bruger medicin for at berolige nerverne, ligesom de ikke sover og spiser optimalt i potentielt set flere uger op til eksamen.

Videoen her kommer med konkrete, enkle råd til, hvordan du kan undgå at havne i angst og nervøsitet mellem dine eksamener, så du får så god en eksamen som overhovedet muligt.

Vi håber, at I kan lide videoen, og kan bruge dem.

God fornøjelse.

Free
Eksamensangst Og Nervøsitet – Mellem Eksamener
  • Skattekisten 1

    Lær af dine eksamener uden ærgrelse og fortrydelse. I øvelsen skal du lære at foretage en konstruktiv evaluering af din eksamenspræstation. Formålet er at lære af dine erfaringer fra eksamen uden selvbebrejdelse og fortrydelse. Lav øvelsen Skattekisten, når eksamen er overstået, mens du stadig kan huske forløbet klart og tydeligt. God fornøjelse!

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anna Stelvig
Anna Stelvig

Underviser

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk