Kristendomskundskab:
Spiseregler

Spiseregler

Beskrivelse


Denne video handler om spiseregler inden for de store religioner som jødedom, kristendom og islam. I kender måske selv til nogle af reglerne fra familie, venner og bekendte.

Videoen sætter her fokus på, hvad man rent faktisk gerne må spise og ikke spise inden for de forskellige religioner. Af og til skaber de forskellige religioner i Danmark og deres spisevaner også debat, hvor det ofte har handlet om, hvorvidt der skulle være svinekød i daginstitutioner, hvor hovedparter af børnene er muslimer(der ikke spiser svinekød). Fratager man dermed danske børn mad, der er en del af Danmarks madkultur og kultur i det hele taget? Eller er det lige meget om det er svinekød eller kyllingekød, da børnene (nok) er ligeglade?

Spørgsmålene er mange og det kan være en nyttig debat at tage i klassen.

Free
Spiseregler

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anne Rosenskjold

Navn: Anne Rosenskjold Nordvig

Uddannet fra: Københavns Dag- og Aften Seminarie

Linjefag/fag: Dansk og Religion

Hvor har du undervist? København og omegn

Hvorfor blev du lærer? Jeg elsker at sætte mig ind i et fagligt emne, for efterfølgende at videreformidle det på en sjov og kreativ måde. Og så kan jeg rigtig godt lide børn

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg elsker at undervise, og jeg bliver aldrig træt af at finde nye veje ind i fagene. Særligt den kreative tilgang til et emne er jeg meget begejstret for. Og netop i den sammenhæng åbner Restudy op, for helt nye måder at formidle på, hvilket er superfedt!

Free