Spansk:
Pronomener

Pronomener

Beskrivelse


Dette forløb handler om pronomener i spansk A, og  er lavet af vores dygtige spansklærer Morten Smith-Hansen.Videoerne kommer omkring de vigtigste områder inden for emnet som de possessive, demonstrative, relative, indefinitte og interrogative pronominer.

Grammatikken er fundamentet for de fleste sprog, og spansk er ikke det dummeste sprog at kunne mestre. Over en halv milliard mennesker på verdensplan har spansk som modersmål, hvilket især skyldes Spaniens gamle fortid som kolonimagt, hvor store opdagelsesrejsende og erobrere som Christopher Columbus, Hernan Cortes og Francisco Pizarro underlagde sig store dele af Mellem – og Sydamerika.

I det billede kan det at lære pronomener virke som et ydmygt lille bidrag, men det er en af kerneområderne inden for spansk grammatik, der i øvrigt minder meget om grammatikken i fransk og italiensk, så måske kan spansk åbne op for endnu flere sprog.

Vi håber, at I kan lide videoerne, og finder dem nyttige.

God fornøjelse med videoerne.

 

Free
Pronomener

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Morten Smith-Hansen

Navn: Morten Smith-Hansen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Spansk og historie

Hvor har du undervist? Ørestad Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg blev lærer fordi jeg, efter nogle år i det private erhvervsliv, fandt ud af at lærerjobbet for mig er en rigtig god måde at få personlige, akademiske og økonomiske interesser til at balancere i et godt arbejdsliv sammen med både elever og kollegaer.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy er et super godt koncept, der giver læring on demand, til tiden og efter behov. Restudy tilbyder læring på en måde, som jeg gerne ville være en del af og som jeg er stolt over at bidrage til.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk