Spansk:
Ordstilling

Ordstilling

Beskrivelse


Denne video handler om ordstilling i spansk A, og  er lavet af vores dygtige spansklærer Morten Smith-Hansen.Videoen kommer omkring de vigtigste områder inden for emnet, og sætter fokus på ligefrem og omvendt ordstilling samt hvordan man placerer adverbier og objekter i sætninger.

Grammatikken er fundamentet for de fleste sprog, og spansk er ikke det dummeste sprog at kunne mestre. Over en halv milliard mennesker på verdensplan har spansk som modersmål, hvilket især skyldes Spaniens gamle fortid som kolonimagt, hvor store opdagelsesrejsende og erobrere som Christopher Columbus, Hernan Cortes og Francisco Pizarro underlagde sig store dele af Mellem – og Sydamerika.

I det billede kan det at lære, hvordan ordstilling i spansk fungerer, virke som et ydmygt lille bidrag, men det er en af kerneområderne inden for spansk grammatik og sprog, der i øvrigt minder meget om grammatikken i fransk og italiensk, så måske kan spansk åbne op for endnu flere sprog og muligheder.

Vi håber, at I kan lide videoen, og finder den nyttig.

God fornøjelse med videoen.

Free
Ordstilling
  • Ordstilling 2

    Giver en introduktion til ordstillingen på spansk; hvornår der anvendes henholdsvis ligefrem og omvendt ordstilling, og hvordan man placerer adverbier og objekter i sætninger.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Morten Smith-Hansen

Navn: Morten Smith-Hansen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Spansk og historie

Hvor har du undervist? Ørestad Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg blev lærer fordi jeg, efter nogle år i det private erhvervsliv, fandt ud af at lærerjobbet for mig er en rigtig god måde at få personlige, akademiske og økonomiske interesser til at balancere i et godt arbejdsliv sammen med både elever og kollegaer.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy er et super godt koncept, der giver læring on demand, til tiden og efter behov. Restudy tilbyder læring på en måde, som jeg gerne ville være en del af og som jeg er stolt over at bidrage til.

Free