Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Spansk:
Ordstilling

Ordstilling

Beskrivelse


Denne video handler om ordstilling i spansk A, og  er lavet af vores dygtige spansklærer Morten Smith-Hansen.Videoen kommer omkring de vigtigste områder inden for emnet, og sætter fokus på ligefrem og omvendt ordstilling samt hvordan man placerer adverbier og objekter i sætninger.

Grammatikken er fundamentet for de fleste sprog, og spansk er ikke det dummeste sprog at kunne mestre. Over en halv milliard mennesker på verdensplan har spansk som modersmål, hvilket især skyldes Spaniens gamle fortid som kolonimagt, hvor store opdagelsesrejsende og erobrere som Christopher Columbus, Hernan Cortes og Francisco Pizarro underlagde sig store dele af Mellem – og Sydamerika.

I det billede kan det at lære, hvordan ordstilling i spansk fungerer, virke som et ydmygt lille bidrag, men det er en af kerneområderne inden for spansk grammatik og sprog, der i øvrigt minder meget om grammatikken i fransk og italiensk, så måske kan spansk åbne op for endnu flere sprog og muligheder.

Vi håber, at I kan lide videoen, og finder den nyttig.

God fornøjelse med videoen.

Free
Ordstilling
  • Ordstilling 2

    Giver en introduktion til ordstillingen på spansk; hvornår der anvendes henholdsvis ligefrem og omvendt ordstilling, og hvordan man placerer adverbier og objekter i sætninger.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk