Spansk:
Intro til spansk

Intro til spansk

Beskrivelse


Dette forløb giver en intro til spansk, og  er lavet af vores dygtige spansklærer Morten Smith-Hansen.Videoerne kommer omkring, hvordan udtale på spansk foregår, de mest anvendte tal, hvordan man ligger trykket i spansk samt brug af ordbog.

Spansk er ikke det dummeste sprog at kunne mestre. Over en halv milliard mennesker på verdensplan har spansk som modersmål, hvilket især skyldes Spaniens gamle fortid som kolonimagt, hvor store opdagelsesrejsende og erobrere som Christopher Columbus, Hernan Cortes og Francisco Pizarro underlagde sig store dele af Mellem – og Sydamerika.

I det billede kan det at se disse fire videoer som intro til spansk virke som et lille bidrag, men det er en af kerneområderne inden for spansk at kunne udtale ordene korrekt og ligge trykket i ordene korrekt. Spansk minder meget om grammatikken i fransk og italiensk, så måske kan spansk åbne op for endnu flere sprog.

Vi håber, at I kan lide videoerne, og finder dem nyttige.

God fornøjelse med videoerne.

Free
Intro Til Spansk
 • Tryk på spansk 1

  Beskriver de tre regler for, hvordan man lægger trykket i det spanske sprog og giver eksempler herpå.

 • Udtale 1

  Giver en oversigt over det spanske alfabet samt en vejledning til udtale af både vokaler og konsonanter.

 • Tal 1

  Fortæller om tallene på spansk og giver en vejledning til, hvordan de skal udtales og skrives samt angivelse af dato og klokkeslæt.

 • Brug af ordbogen 1

  Introducerer forskellige ordbogstyper og giver vejledning til opslag i ordbog.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Morten Smith-Hansen

Navn: Morten Smith-Hansen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Fag: Spansk og historie

Hvor har du undervist? Ørestad Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg blev lærer fordi jeg, efter nogle år i det private erhvervsliv, fandt ud af at lærerjobbet for mig er en rigtig god måde at få personlige, akademiske og økonomiske interesser til at balancere i et godt arbejdsliv sammen med både elever og kollegaer.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy er et super godt koncept, der giver læring on demand, til tiden og efter behov. Restudy tilbyder læring på en måde, som jeg gerne ville være en del af og som jeg er stolt over at bidrage til.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Anemonevej 36
8700 Horsens
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk