Biologi:
Skoven

Skoven

Beskrivelse


Dette forløb indeholder fire videoer om skoven. De fleste mennesker elsker at gå ture i skoven, og nyder at se, hvordan de forskellige årstider på hver deres måde fremhæver skoven fra sin bedste side.

I dette forløb bliver du klogere på skoven set fra et biologisk synspunkt med fokus på jordbund, planters opbygning, planters vandoptag samt fødekæder og fødenet.

Læreren i alle fire videoer hedder Helene Bay, og hun har fuldstændig styr på, hvad skoven er for en størrelse – og du får det hele på under 40 minutter. Det er da ikke helt ude i skoven.

Free
Skoven

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Helene Skovmose Bay

Navn: Helene Skovmose Bay

Uddannet fra: Blågård KDAS

Fag: Biologi, Fysik/Kemi og Dansk

Hvor har du undervist? Engelsborgskolen

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg godt kan lide at formidle, jeg er en nørd og jeg vil gerne dele min begejstring for naturfag og litteratur med andre.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det kan være svært at nå rundt til alle elever, i løbet af en undervisningsgang, med Restudy kan jeg på en måde undervise flere elever samtidig, og hvis de mister koncentrationen, kan de bare spole tilbage, det kan de ikke, når jeg gennemgår stoffet foran tavlen i klassen.

  Free

  Nyhedsbrev

  Kontakt

  Teglvænget 29
  7400 Herning
  Danmark

  CVR: 32562078
  Email: info@restudy.dk