Samfundsfag:
Interview med Uffe Ellemann

Interview med Uffe Ellemann

Beskrivelse


Hør dette spændende interview med tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen, der forudsiger hvilke udfordringer verden vil stå over for med valget af Trump som præsident.

Interviewet er lavet kort efter Trump blev valgt, og nu er det snart ved at være fire år siden, at Trump trådte ind i Det Hvide Hus. Interviewet er ikke desto mindre stadig relevant og interessant af flere årsager, som fx at se på, om Uffe Ellemann-Jensens forudsigelser viste sig at holde stik eller om han under – eller overvurderede Trumps første fire år som præsident.

Uanset hvad er det nok de færreste, der synes, at det har været små fire år uden spænding med Trump som præsident: En mulig russisk indblanding i den amerikanske valgkamp med Trump vidende(som han dog ikke personligt kan stilles for retten for), historiske topmøder med Nordkorea, kaotiske NATO-topmøder og ikke mindst en begyndende handelskrig med Kina. Der er nok at tage fat på.

Interviewet er lavet af Restudys redaktør René Bank Isager.

Free
Interview Med Uffe Ellemann
  • Trump som præsident: Hvilke udfordringer står verden over for? 1

    Hør i dette interview tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensens bud på, hvilke udfordringer USA, Europa og resten af verden vil stå over for, da Trump blev valgt i november 2016. Interviewet kan i dag bruges til at diskutere og arbejde med, om Ellemann fik ret i sine forudsigelser eller om han tog fejl.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free