Samfundsfag:
Eksamen i samfundsfag B

Eksamen i samfundsfag B

Beskrivelse


Dette forløb handler om eksamen i samfundsfag B, og indeholder hele fem videoer i emnet. Her vil du blive taget grundigt igennem eksamens rammer og opbygning, de faglige mål som eksamen kredser omkring, gode tips og tricks til at gøre din eksamen endnu skarpere, eksempler på eksamensspørgsmål og meget mere.

Eksamen siges jo at være en festdag for den forberedte elev, men det er måske nok lige en tilsnigelse, men når det nu ikke kan være anderledes, så kan man jo ligeså godt forberede sig så godt, som muligt.

Ved at se disse fem videoer bliver du så klar, som du overhovedet kan blive.

Vi håber, at I kan bruge videoerne til noget, og ønsker jer i givet fald en rigtig god eksamen.

God fornøjelse.

Free
Eksamenb
  • Generelle råd til mundtlig eksamen 1

    Denne video giver generelle råd til eksamen i samfundsfag. Der gives råd til inden eksamen, til forberedelsestiden til eksamen og til selve eksamen. Videoen er rettet til alle niveauer i samfundsfag mundtlig eksamen.

  • Om eksamen i samfundsfag B 2

    Denne video gennemgår de formelle krav for eksamen i samfundsfag på B niveau, og hvad man rent praktisk skal gøre til eksamen.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Sebastian Lang-Jensen

Navn: Sebastian Lang-Jensen

Uddannet fra: Københavns Universitet (2003)

Fag: Cand.mag i historie og samfundsfag

Hvor har du undervist? Lektor, Christianshavns Gymnasium, Adjunkt, Næstved Gymnasium & HF, Informationskonsulent i Europabevægelsen og Forskningsmedarbejder i PET-Kommissionen (Justitsministeriet)

Hvorfor blev du lærer? Efter at have arbejdet med forskning og kommunikation i en årrække, savnede jeg dels at arbejde med begge mine fag, og dels at være tæt på dem jeg formidler min viden til. Jeg ville prøve undervisning af i to år og se om det var noget for mig. Nu har jeg undervist i 10 år og kunne ikke tænke mig noget andet.

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg tror vi er mange der kan huske situationer fra vores egen skoletid, hvor man ville ønske, at man kunne huske hvordan læreren forklarede et begreb eller en ligning? Især hvis man kommer fra et hjem, hvor der ikke var så stor mulighed for hjælp til lektierne. Restudy imødekommer netop dette ønske, og er en god og vigtig indsats i arbejdet, for at få flest mulig med i uddannelsessystemet.

Free