Religion:
Religionsvidenskabelig teori

Religionsvidenskabelig teori

Beskrivelse


Dette forløb handler om religionsvidenskabelig teori, og indeholder i skrivende stund to videoer, der kigger på interessante og spændende emner som myter og sekularisering.

Sidstnævnte video kigger på, hvordan den vestlige verden i en sekulær kontekst har udviklet sig, og hvordan man måske troede, at religion og religionens betydning vil blive formindsket i takt med, at verden blev mere moderne. Dog har det modsatte vist sig nogle steder at være tilfældet. Det kigger videoen blandt andet på.

Førstnævnte video omkring myter ser på myter, legender og ritualer ud fra en religionsvidenskabelig kontekst, for at forstå disse fænomener og sætte noget videnskabelig teori på disse fænomener, der os i stand til at forstå dem.

Videoerne er lavet af Sandie Fyrst-Larsen, der til daglig underviser i religion, og som har lavet flere af Restudys videoer til religion.

Rigtig god fornøjelse med videoerne.

Free

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Sandie Fyrst-Larsen

Navn: Sandie Fyrst-Larsen

Uddannet fra: Københavns Universitet

Linjefag/fag: Engelsk og religion

Hvor har du undervist? Albertslund Gymnasium, VUC Sydkysten, Akademisk Studenterkursus

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg kan lide det pædagogiske arbejde i at arbejde med unge mennesker, mine fag har samtidig en personlig interesse

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg fik en mail tilsendt om muligheden for at lave undervisningsvideo og syntes det er en spændende udfordring at kunne formidle undervisning via videomediet, samt at kunne hjælpe elever til at videreudvikle den viden, som de allerede har

Free