Psykologi:
Udviklingspsykologi

Udviklingspsykologi

Beskrivelse


Dette forløb handler om en af de tunge grene inden for psykologi i form af udviklingspsykologi. Der er tre videoer i forløbet, der alle er lavet af Restudys altid energiske og fagligt kompetente psykologi-lærer, Mette Morell.

Det er i dette forløb, man også stifter bekendtskab med den måske mest berømte psykolog nogensinde, John Bowlby. Videoerne kommer omkring centrale delemner som tilknytningsteori, som Bowlby ses som faderen til, mens video 2 kigger på risiko og resiliens. den tredje og sidste video ser på kognitive og neurologisk udvikling, der knytter sig til en anden af fagets store frontfigurer, Jean Piaget.

Vi håber, at I finder videoerne interessante og brugbare, og får større interesse samt viden om dette spændende felt inden for psykologiens verden.

God fornøjelse.

Free
Udviklingspsykologi
  • Tilknytningsteori 1

    Denne video gennemgår, hvad tilknytning er og hvordan det opnås. Vigtige begreber som indre arbejdsmodeller, tryg tilknytning og utryg tilknytning forklares også.

  • Risiko og resiliens 1

    Denne video gennemgår, hvad risiko og resiliens er. Begreber som risikofaktorer og beskyttelsesfaktorer gennemgås, og sidst i videoen gennemgås en undersøgelse.

  • Kognitiv og neurologisk udvikling 1

    Denne video gennemgår centrale begreber fra Piagets teori om kognitiv udvikling og udvalgte begreber inden for neurologi. Til sidst diskuteres det, hvordan viden om neurologisk og kognitiv udvikling kan forklare fejludvikling.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Mette Morell
Mette Morell

Underviser

Navn: Mette Morell

Uddannet fra: Aalborg og Københavns Universitet

Fag: Engelsk og psykologi

Hvor har du undervist? På CBS (Copenhagen Business School), Københavns Universitet, SDU, i en række virksomheder (fx COWI), samt på Nørre Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg altid oplever en større glæde ved viden, når jeg formidler den, og fordi det er et stort pivilegie, at få lov til at påvirke, og ændre den måde, andre forstår verden på.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi Restudy er en formidabel måde at formidle viden klart og enkelt, og fordi det giver mulighed for den gentagelse, der er den allerstørste forudsætning for læring.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk