Psykologi:
Metoder i psykologi

Metoder i psykologi

Beskrivelse


Dette forløb handler om metoder i psykologi, og sætter fokus på, hvordan man ved hjælp af eksperimentelle metoder i psykologi kan blive klogere på faget og de metoder, som kendetegner faget.

Mette Morell er kvinden bag videoerne, som det er tilfældet med alle de andre videoer i psykologi på Restudy.

Videoerne sætter blandt andet skarpt på forskellige typer af eksperimentelle forsøg som naturligt eksperiment, dyreforsøg, felteksperimenter og kontrolleret laboratorieeksperiment. Det bliver også behandlet i videoen, hvilke usikkerheder og ulemper, der er forbundet med disse forsøg, som kendetegner videnskaben indenfor psykologi.

Vi håber, at I vil få noget ud af videoerne og bliver klogere på emnet.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Metoder I Psykologi
  • Eksperimentelle metoder del 1 1

    Denne video gennemgår, hvordan man kan arbejde med eksperimenter i psykologi, og hvilke centrale begreber, der er forbundet med det.

  • Eksperimentelle metoder del 2 1

    Denne video viser fire eksempler på typer af eksperimenter i psykologi. De fire typer er: naturligt eksperiment, felteksperimenter, kontrolleret laboratorieeksperiment og dyreforsøg.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Mette Morell
Mette Morell

Underviser

Navn: Mette Morell

Uddannet fra: Aalborg og Københavns Universitet

Fag: Engelsk og psykologi

Hvor har du undervist? På CBS (Copenhagen Business School), Københavns Universitet, SDU, i en række virksomheder (fx COWI), samt på Nørre Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg altid oplever en større glæde ved viden, når jeg formidler den, og fordi det er et stort pivilegie, at få lov til at påvirke, og ændre den måde, andre forstår verden på.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi Restudy er en formidabel måde at formidle viden klart og enkelt, og fordi det giver mulighed for den gentagelse, der er den allerstørste forudsætning for læring.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk