Psykologi:
Intelligens

Intelligens

Beskrivelse


Denne video handler om intelligens inden for psykologi-faget med Mette Morell som underviser.

Der findes uendeligt mange definitioner på, hvad intelligens er, og det kræver nok ikke meget at kunne se, at folk har forskellige intelligenser. Men det er ofte bundet på en klassisk form for forståelse af, hvad intelligens er. Her er fokus på, hvor skarpe vi er på at løse kognitive og mentale udfordringer. Men andre forstår intelligens meget bredere, og ser også på andre ting, når man skal forstå, hvad intelligens er.

Det var for alvor i slutningen af 1800-tallet, at intelligens som begreb, hvor man lavede de første intelligenstests efter at have fået tildelt opgaven af det offentlige skolevæsen for Paris.

Videoen her kommer omkring mange af disse forhold, og sætter dig godt ind i sagerne.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Intelligens
  • Intelligens og selvdisciplin 1

    Denne video gennemgår Marshmallow-testen og en undersøgelse om sammenhængen mellem intelligens og selvdisciplin. Resultaterne diskuteres og perspektiveres.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Mette Morell
Mette Morell

Underviser

Navn: Mette Morell

Uddannet fra: Aalborg og Københavns Universitet

Fag: Engelsk og psykologi

Hvor har du undervist? På CBS (Copenhagen Business School), Københavns Universitet, SDU, i en række virksomheder (fx COWI), samt på Nørre Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg altid oplever en større glæde ved viden, når jeg formidler den, og fordi det er et stort pivilegie, at få lov til at påvirke, og ændre den måde, andre forstår verden på.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi Restudy er en formidabel måde at formidle viden klart og enkelt, og fordi det giver mulighed for den gentagelse, der er den allerstørste forudsætning for læring.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk