Psykologi:
Hukommelse og perception

Hukommelse og perception

Beskrivelse


Dette forløb handler om hukommelse og perception i psykologi, og har Mette Morell som underviser. Hun har lavet alle Restudys videoer i psykologi, og brænder for sit fag, og er skarp på sit stof.

Videoerne kigger på centrale teorier og modeller inden for hukommelse og perception, mens video nr. 2 kigger meget mere på, hvordan og hvorvidt hukommelsen er pålidelig. Det vil de fleste af os nok have eksempler på, at hukommelsen ikke er, men hvordan den egentlig fungerer, og hvilke studier man har at læne sig op ad, når vi tænker på hukommelse, vil videoen også komme omkring.

Der er med andre ord masser af gode grunde til at kigge med på et af de mest populære valgfag, der findes på gymnasialt niveau i Danmark, måske fordi vi alle kan relatere og nikke genkendende til, hvad der – for det meste – snakkes om.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Hukommelse Og Perception
  • Centrale teorier og modeller 1

    Denne video viser nogle centrale teorier og modeller om hukommelse og perception. Der bliver gennemgået to hukommelsesmodeller og det diskuteres, hvorvidt forskning understøtter modellerne.

  • Hvor pålidelig er hukommelsen? 1

    I denne video præsenteres centrale eksperimenter om hukommelse, og diskuterer hvorvidt hukommelsen er pålidelig. Undersøgelsernes metoder forklares sidst i videoen.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Mette Morell
Mette Morell

Underviser

Navn: Mette Morell

Uddannet fra: Aalborg og Københavns Universitet

Fag: Engelsk og psykologi

Hvor har du undervist? På CBS (Copenhagen Business School), Københavns Universitet, SDU, i en række virksomheder (fx COWI), samt på Nørre Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg altid oplever en større glæde ved viden, når jeg formidler den, og fordi det er et stort pivilegie, at få lov til at påvirke, og ændre den måde, andre forstår verden på.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi Restudy er en formidabel måde at formidle viden klart og enkelt, og fordi det giver mulighed for den gentagelse, der er den allerstørste forudsætning for læring.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk