Psykologi:
Eksamen i psykologi B-C

Eksamen i psykologi B-C

Beskrivelse


Dette forløb handler om eksamen i psykologi, som den foregår på B og C-niveau. Videoerne kigger på rammerne for eksamen, og hvordan den er opbygget, ligesom der bliver givet en masse gode tips og tricks til at gøre din eksamen endnu skarpere.

Der bliver løbende i videoerne også givet eksempler på eksamensspørgsmål, hvor læreren, Mette Morell, forklarer, hvad det er vigtigt at fokusere på. Sidste video er tilegnet faglig argumentation, og ser på, hvordan man kan argumentere skarpest i psykologi ved fx at henvise til empiri eller bruge nogle udvalgte vendinger.

Mette Morell har haft hundredvis af elever til eksamen i psykologi, så hun ved, hvad hun taler om, og hun vil gøre hvad hun kan, for at du får den bedst tænkelige eksamen.

God fornøjelse med videoerne og pøj pøj med eksamen.

Free
Eksamen
  • Eksamen i psykologi på B - og C-niveau 1

    Denne video gennemgår tips og tricks til psykologieksamen både på C og B niveau.

  • Eksamen 2018 1

    Denne video gennemgår læreplanen for C-niveau (men kan også anvendes på B-niveau), hvordan man finder og analyserer en psykologisk problemstilling og eksempler på eksamensspørgsmål.

  • Faglig argumentation i psykologi 1

    Denne video gennemgår, hvordan man bygger faglige argumenter op, og hvordan man anvender psykologisk viden. Videoen gælder både til elever, der skal op i ny og gammel reform.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Mette Morell
Mette Morell

Underviser

Navn: Mette Morell

Uddannet fra: Aalborg og Københavns Universitet

Fag: Engelsk og psykologi

Hvor har du undervist? På CBS (Copenhagen Business School), Københavns Universitet, SDU, i en række virksomheder (fx COWI), samt på Nørre Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg altid oplever en større glæde ved viden, når jeg formidler den, og fordi det er et stort pivilegie, at få lov til at påvirke, og ændre den måde, andre forstår verden på.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi Restudy er en formidabel måde at formidle viden klart og enkelt, og fordi det giver mulighed for den gentagelse, der er den allerstørste forudsætning for læring.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk