Tysk:
Præpositioner

Præpositioner

Beskrivelse


Denne video handler om præpositioner i tysk grammatik rettet mod elever på A-niveau. Videoen er lavet af Kenneth Søndberg Hansen, der til daglig underviser i netop tysk på Herning Gymnasium.

Tysk grammatik. Det klinger måske ikke særlig godt hos nogle elever. Vi vil være så frække at sige, at så mangler I at se vores videoer med Kenneth. Hans meget medlevende og engagerede tilgang til tysk grammatik har gjort hans videoer meget populære hos os.

I denne video kommer han omkring de vigtigste områder inden for emnet, som fx det relative pronomen med efterstillet præposition.

Når du først har fanget tysk grammatik, åbnes døren ikke kun for Danmarks største eksportmarked, men også de mere end 100 millioner tysktalende mennesker i verden, der befinder sig i både Tyskland, Schweiz, Frankrig, Belgien og Østrig.

I den forstand kan denne video måske virke som et beskedent bidrag, men på den anden side er dette emne noget af det vigtigste at kunne mestre i tysk.

Vi håber, at I kan bruge videoen.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Præpositioner
  • Det relative pronomen med efterstillet præposition 1

    Denne video starter med at gennemgå det basale om det relative pronomen, og til sidst forklares det relative pronomen med efterstillet præposition med mange eksempler på både dansk og tysk.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Kenneth Søndberg Hansen

Navn: Kenneth Søndberg Hansen

Uddannet fra: Aarhus Universitet

Fag: Tysk og engelsk

Hvor har du undervist? Aalborg Katedralskole, Aarhus Universitet og Herning Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg kan godt lide at formidle min viden og være sammen med unge mennesker.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er sjovt at formidle min viden om tysk til alle de mennesker, som gider at lytte. Restudy har et fremragende produkt, som jeg gerne vil støtte.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Anemonevej 36
8700 Horsens
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk