Dansk:
Opgaveskrivning

Opgaveskrivning

Beskrivelse


Disse tre videoer er en del af et forløb omkring opgaveskrivning rettet mod elever i dansk til mellemtrin. Videoerne giver dig helt konkrete råd og redskaber til, hvordan du kan komme i gang med at skrive en tekst i dansk. I en af videoerne i forløbet,  “Lærlingens eventyr”, kan du selv komme til at skrive videre på en historie, mens der også findes en video om en “personmixer”, der kan bruges til personkarakteristik i dansk.

Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at se disse tre videoer, der samlet set ikke varer mere end 25 minutter, og er lavet af vores dygtige dansklærer Anne Rosenskjold, der har stor erfaring med undervisning og lærematerialer til mellemtrinnet.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Opgaveskrivning
  • Skriv en tekst 1

    Denne video omhandler, hvordan man kan skrive en god tekst og hvad man skal lægge vægt på. Denne video er god, hvis du skal have hjælp til at begynde på en tekst.

  • Lærlingens eventyr - kreativ opgave 1

    Denne video gennemgår, hvordan man kan lave en god fortælling i fantasy universet. Historien er en fællesfortælling, hvor læseren er hovedpersonen og I hjælper hinanden med at skrive fortællingen

  • Personkarakteristik - kreativ opgave 1

    Denne video gennemgår, hvordan man kan lave en personmixer, som kan hjælpe med at lave personkarakteristikker.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk