Dansk:
Opgaveskrivning

Opgaveskrivning

Beskrivelse


Disse tre videoer er en del af et forløb omkring opgaveskrivning rettet mod elever i dansk til mellemtrin. Videoerne giver dig helt konkrete råd og redskaber til, hvordan du kan komme i gang med at skrive en tekst i dansk. I en af videoerne i forløbet,  “Lærlingens eventyr”, kan du selv komme til at skrive videre på en historie, mens der også findes en video om en “personmixer”, der kan bruges til personkarakteristik i dansk.

Der er med andre ord rigtig mange gode grunde til at se disse tre videoer, der samlet set ikke varer mere end 25 minutter, og er lavet af vores dygtige dansklærer Anne Rosenskjold, der har stor erfaring med undervisning og lærematerialer til mellemtrinnet.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Opgaveskrivning
  • Skriv en tekst 1

    Denne video omhandler, hvordan man kan skrive en god tekst og hvad man skal lægge vægt på. Denne video er god, hvis du skal have hjælp til at begynde på en tekst.

  • Lærlingens eventyr - kreativ opgave 1

    Denne video gennemgår, hvordan man kan lave en god fortælling i fantasy universet. Historien er en fællesfortælling, hvor læseren er hovedpersonen og I hjælper hinanden med at skrive fortællingen

  • Personkarakteristik - kreativ opgave 1

    Denne video gennemgår, hvordan man kan lave en personmixer, som kan hjælpe med at lave personkarakteristikker.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Anne Rosenskjold

Navn: Anne Rosenskjold Nordvig

Uddannet fra: Københavns Dag- og Aften Seminarie

Linjefag/fag: Dansk og Religion

Hvor har du undervist? København og omegn

Hvorfor blev du lærer? Jeg elsker at sætte mig ind i et fagligt emne, for efterfølgende at videreformidle det på en sjov og kreativ måde. Og så kan jeg rigtig godt lide børn

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg elsker at undervise, og jeg bliver aldrig træt af at finde nye veje ind i fagene. Særligt den kreative tilgang til et emne er jeg meget begejstret for. Og netop i den sammenhæng åbner Restudy op, for helt nye måder at formidle på, hvilket er superfedt!

Free