International Økonomi (IØ):
Økonomiske politikker

Økonomiske politikker

Beskrivelse


Dette forløb handler om økonomiske politikker i International Økonomi(IØ). Videoerne tager dig grundigt igennem emnets vigtigste områder, og kigger på fx konjunkturregulerende, økonomiske politikker og hvordan man ved forskellige tiltag inden for finanspolitik, pengepolitik og valutapolitik.

I forløbet bliver obligationer og obligationsrenten også kyndigt gennemgået, ligesom forskellige økonomiske skoler bliver præsenteret, hvoraf nogle har deres udspring i den verdensberømte, britiske økonom John Maynard Keynes, som af nogle bliver betragtet som velfærdsstatens økonomiske fader. Samme video kigger ligeledes på monetarisme, så der er noget for enhver smag.

Videoerne er lavet af Lars Ljungqvist, der har erfaring med IØ fra bl.a. Vejle Business College, og uden tvivl brænder for sit fag.

Rigtig god fornøjelse med videoerne.

Free
Økonomiske Politikker

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Lars Ljungqvist

Navn: Lars Ljungqvist

Uddannet fra: Aarhus Universitet. Jeg er cand. oecon. med nationaløkonomi og jeg læser en master i IT.

Fag: International økonomi og informatik

Hvor har du undervist? Campus Vejle og nu IBC Kolding

Hvorfor blev du lærer? Campus Vejle og nu IBC Kolding

Hvorfor underviser du på Restudy? Jeg har selv en YouTube kanal med undervisnings videoer, og jeg synes, at det er sjovt at lave video. Hos Restudy kan jeg lave video i en langt højere kvalitet, end jeg nogensinde selv kan gøre. Ud over det har jeg erfaring med, at video er særdeles velegnet til at supplere den almindelige undervisning, ikke mindst i forhold til repetition.

Free