Natur/Teknik:
Stof og energi

Stof og energi

Beskrivelse


Dette forløb handler om stof og energi, hvor du kan blive meget klogere på, hvordan noget så afgørende for både mennesker og dyr som vandets kredsløb fungerer.

Videoerne er lavet af Sofie Clauson-Kaas, der har stor erfaring med både biologi og natur/teknik hos Restudy, og arbejder til daglig som naturvejleder i Nationalpark Skjoldungernes Land i Lejre på Sjælland.

Den nederste video er netop et resultat af et samarbejde mellem Restudy og Nationalpark Skjoldungernes Land i Lejre ved Roskilde Fjord, hvor de i alt 13 videoer(resten ligger under “Natur og miljø”) er lavet nøjagtig de steder i naturen, hvor det giver mening som fx i en løvskov, ved en eng, ved en fjord og ved et vandløb. Videoerne passer naturligvis til de mål, der er med N/T, og giver samtidig et godt indblik i, hvad nationalparken rummer af unikke, naturskønne steder.

Der vil tilgå flere videoer til forløbet inden for overskuelig fremtid, så indtil da må I nøjes med disse to – men rigtig gode – videoer om stof og energi.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Stof Og Energi
  • Vandets kredsløb 1

    Denne video gennemgår, hvad vandets kredsløb er, og hvordan det fungerer. Der bliver desuden vist et eksempel, som I kan lave derhjemme.

  • Vandets kræfter 1

    Denne video viser noget om vandets kredsløb, opbygning og kræfter.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk