Natur/Teknik:
Natur og miljø

Natur og miljø

Beskrivelse


På lidt under under to timer får I her en masse fantastiske videoer omkring natur og miljø til mellemtrinnet i natur/teknik. Videoerne, som ikke er mere end maksimalt 10 minutter lange, kommer omkring en masse spændende emner inden for faget.

13 af videoerne – de 13 nederste – er resultatet af et samarbejde mellem Restudy og Nationalpark Skjoldungernes Land i Lejre ved Roskilde Fjord, hvor videoerne er lavet nøjagtig de steder i naturen, hvor det giver mening som fx i en løvskov, ved en eng, ved en fjord og ved et vandløb. Videoerne passer naturligvis til de mål, der er med N/T, og giver samtidig et godt indblik i, hvad nationalparken rummer af unikke, naturskønne steder.

Man kan også blive klogere på fisk, pattedyr, krybdyr, træer og meget mere i videoerne, der også har indeholder muligheder for interessante forsøg i nærheden af skolen.

Der er med andre ord ingen grund til ikke at se med her og blive klogere på et stort og vigtigt emne som natur og miljø, der i den grad også er et emne som politikere og mange andre har fået øjnene op for med de voldsomme klimaforandringer.

Free
Natur Og Miljø

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free