Musik:
Wienerklassik

Wienerklassik

Beskrivelse


Restudy har kastet sig over musik, og har i skrivende stund få videoer til faget, men fat mod – der kommer mange flere. Og vi har en rigtig dygtig lærer i stalden i form af Kristian Bay, der har mange års erfaring med musikundervisning på gymnasieniveau.

Dette forløb handler om Wienerklassik, og er målrettet elever på A-niveau, da det er noget af det mere komplicerede musikteori, som man skal omkring her.

Videoen kommer omkring wienerklassik, og hvordan det er blevet udviklet over forskellige historiske perioder, samt hvad der kendetegner wienerklassik. Musik er en uundværlig del af vores hverdag, hvor vi i dag streamer musik via fx Spotify i stor stil. Musik kan gøre os glade, triste, vække følelser, have politiske budskaber – musik kan alt.

Vi håber, at I får et lille indblik i wienerklassik igennem denne video.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Wienerklassik

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Kristian Bay
Kristian Bay

Underviser

Navn: Kristian Bay

Uddannet fra: Aarhus Universitet

Fag: Musik & Fysik

Hvor har du undervist? Jeg underviser på Herning Gymnasium, STX

Hvorfor blev du lærer? I studietiden arbejdede jeg som studenter- og studievejleder, hvor jeg bl.a. vejledte og underviste studerende på musikvidenskab, AU. I denne forbindelse fandt jeg ud af, at det at lærer fra mig og at have med mennesker at gøre, tiltalte mig.

Hvorfor underviser du på Restudy? Idéen om at undervisningen ikke kun kan foregå i et klasselokale tiltaler mig, og at man som elev kan sætte undervisningen på pause, spole tilbage eller se den igen, synes jeg har stort potentiale for læringen hos elever.

  Free

  Nyhedsbrev

  Kontakt

  Teglvænget 29
  7400 Herning
  Danmark

  CVR: 32562078
  Email: info@restudy.dk