Musik:
Basal musikteori

Basal musikteori

Beskrivelse


Restudy har kastet sig over musik, og har i skrivende stund få videoer til faget, men fat mod – der kommer mange flere. Og vi har en rigtig dygtig lærer i stalden i form af Kristian Bay, der har mange års erfaring med musikundervisning på gymnasieniveau.

Dette forløb handler om basal musikteori, og er målrettet alle tre niveauer, da det – som navnet også antyder – er noget helt basalt inden for musikteori, som man introduceres.

Videoerne kommer omkring spændende delemner som rytmik, noder, intervaller, akkorder og toner og hvordan et klaver er bygget op. Musik er en uundværlig del af vores hverdag, hvor vi i dag streamer musik via fx Spotify i stor stil. Musik kan gøre os glade, triste, vække følelser, have politiske budskaber – musik kan alt.

Vi håber, at I får et lille indblik i en af musikkens grundlæggende discipliner i disse videoer.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Basal Musikteori

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Kristian Bay
Kristian Bay

Underviser

Navn: Kristian Bay

Uddannet fra: Aarhus Universitet

Fag: Musik & Fysik

Hvor har du undervist? Jeg underviser på Herning Gymnasium, STX

Hvorfor blev du lærer? I studietiden arbejdede jeg som studenter- og studievejleder, hvor jeg bl.a. vejledte og underviste studerende på musikvidenskab, AU. I denne forbindelse fandt jeg ud af, at det at lærer fra mig og at have med mennesker at gøre, tiltalte mig.

Hvorfor underviser du på Restudy? Idéen om at undervisningen ikke kun kan foregå i et klasselokale tiltaler mig, og at man som elev kan sætte undervisningen på pause, spole tilbage eller se den igen, synes jeg har stort potentiale for læringen hos elever.

Free