Matematik:
Trigonometri

Trigonometri

Beskrivelse


Dette forløb handler om trigonometri, som handler om forholdet mellem sider og vinkler i trekanter. Ordet trigonometri kommer også af det græske ord, der frit oversat betyder måling af tre vinkler, hvilket der jo er i en trekant.

Her kommer vores dygtige matematiklærer, Casper Lohmann Jensen, uundgåeligt ind på de helt centrale begreber omkring Pythagoras sætning, cosinus og sinus og hvad der ellers hører sig til af vigtige værktøjer for at kunne forstå trigonometri.

Vi håber i hvert fald, at I kan lide videoerne, og kan bruge dem. Disse videoer er ekstra grundige og omfattende, og varer ca. 20 minutter hver, så der er masser af muligheder for fordybelse i videoerne, hvor du som i alle andre Restudy-videoer vha. flagene i bunden af videoen kan spole hen til den del, der er mest relevant for dig, hvis det bliver aktuelt.

Free
Trigonometri
  • Trigonometri 1

    Denne video gennemgår forskellige måder er regne med retvinklede trekanter f.eks. Pythagoras' sætning og cosinus, sinus og tangens.

  • Trigonometri formler 1

    Denne video gennemgår hvordan man kan regne med formlerne i trigonometri f.eks. sinus og cosinus. Den viser, hvordan man flytter rundt på formlerne, så man finder præcis det man gerne vil.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk