Matematik:
Statistik

Statistik

Beskrivelse


Dette forløb handler om statistik, og indeholder syv gode, korte og informative videoer omkring statistik. Efter mindre end 25 minutter er man blevet klogere på grundlæggende begreber inden for statistik som fx diagrammer, middelværdi, maxværdi, frekvens og grupperede/ugrupperede.

Videoerne er lavet af Mikkel Winther Frydenlund, der til daglig underviser i matematik på Kornmod Realskole i Silkeborg, og har mere end 10 års erfaring med undervisning i matematik til mellemtrin.

Vi håber, at I bliver glade for videoerne, og kan bruge dem.

God fornøjelse.

Free
Statistik Mellemtrinnet

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Mikkel Winther Frydenlund

Navn: Mikkel Winther Frydenlund

Uddannet fra: Silkeborg Seminarium

Fag: Fysik/Kemi, Matematik, Idræt, Natur/Teknik

Hvor har du undervist? Brændgårdsskolen, Herning. Kornmod Realskole, Silkeborg.

Hvorfor blev du lærer? Det er altid en gevinst at kunne hjælpe sine medmennesker, og lærergerningen har den helt eksistentielle force i sit virke. Det at kunne hjælpe med at udvikle, danne og forme er det hele undervisningen centrerer sig omkring, så det har været helt oplagt for mig at vælge lærergerningen.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy gav mig muligheden for at reflektere over egen undervisning og gå i dybden med nogle emner. Det er et spændende arbejde, som giver meget til min daglige undervisning også.

Free