Matematik:
Eksamen i matematik B

Eksamen i matematik B

Beskrivelse


Dette forløb handler om eksamen, og er rettet mod elever i matematik på B-niveau.

Videoerne er lavet af vores populære, energiske og engagerede matematiklærer Jan Sørensen, der har lavet alle matematikvideoer for Restudy til gymnasieniveau. Det er mere end 350 videoer over en periode på otte år.

I dette forløb om eksamen i matematik B bliver den individuelle del og gruppedelen forklaret grundigt med gode råd og tips, ligesom rammerne for den skriftlige og mundtlige eksamen forklares. Endeligt indeholder forløbet to eksaminationer, hvor du ved selvsyn kan se to elever, der er til eksamen i differentialregning og polynomier i matematik B.

Storm P sagde en gang, at livet er svært men matematik er sværere. Fat mod! Disse videoer skal nok gøre sit ypperste for, at du bliver klogere på eksamen i matematik B og hvordan den foregår, så du føler, at det hele bliver lidt lettere.

Vi håber, I kan bruge videoerne, og finder dem nyttige.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Eksamenb
 • Mundtlig eksamen 1

  Denne video gennemgår, hvordan mundtlig eksamen i matematik B niveau foregår. Hovedtrækkene ved gruppedelen og den individuelle del forklares.

 • Mundtlig eksamen gruppedel 1

  Denne video gennemgår, hvordan gruppedelen i mundtlig eksamen på matematik B niveau foregår. Der gives eksempler på opgaver og gode råd til forberedelsen og selve eksamen.

 • Mundtlig eksamen individuel del 1

  Denne video gennemgår, hvordan den individuelle del i mundtlig eksamen på matematik B niveau foregår. Der gives flere forskellige eksempler på eksamensopgaver og gode råd til før eksamen, i forberedelsestiden og under selve eksamen.

 • Skriftlig eksamen 1

  Denne video gennemgår hvordan skriftlig eksamen på matematik B niveau foregår, og giver eksempler på, hvordan nogle af opgaverne kan se ud.

 • Mundtlig eksamination i differentialregning 1

  Denne video er en prøveeksamen i differentialregning. Bemærk, at videoen er fra før 2017, og at der efter 2017 reformen er kortere tid til den individuelle mundtlige eksamen (24 min til forberedelse mod før 30 min).

 • Mundtlig eksamination i polynomier 1

  Denne video er en prøveeksamen med emnet polynomier. Bemærk, at videoen er fra før 2017, og at der efter 2017 reformen er kortere tid til den individuelle mundtlige eksamen (24 min til forberedelse mod før 30 min).

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Jan Sørensen
Jan Sørensen

Underviser

Navn: Jan B. Sørensen

Uddannet fra: Aalborg Universitet

Fag: Matematik og datalogi

Hvor har du undervist? Hjørring Gymnasium, Aalborg City Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg elsker mit fag, matematik, og formidlingen af dette.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy giver mig en unik mulighed for at formidle mit fag til rigtigt mange, som jeg håber kan få glæde af at se min fornøjelse ved matematikken.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk