Matematik:
Eksamen i matematik A

Eksamen i matematik A

Beskrivelse


Dette forløb handler om eksamen i matematik på A-niveau, og indeholder fem videoer, som alle er lavet af Restudys allestedsnærværende matematiklærer, Jan Sørensen.

Videoerne gennemgår forberedelsesmaterialet samt hvordan mundtlig og skriftlig eksamen ser ud. Slutteligt kan du se to eksaminationer af to elever, der er oppe i to forskellige matematiske emner. Det er målet, at de kan tjene som inspiration til, hvordan du kan gøre din egen eksamen endnu skarpere.

Storm P sagde en gang, at livet er svært men matematik er sværere. Fat mod! Disse videoer skal nok gøre sit ypperste for, at du bliver klogere på eksamen i matematik A, så du føler, at det hele bliver lidt lettere.

Vi håber, I kan bruge videoerne, og finder dem nyttige.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Eksamena
 • Forberedelsesmateriale 1

  Denne video gennemgår hvordan et forberedelsesmateriale til eksamen i matematik A kan se ud, og hvordan emnerne har set ud i forsøgsordningen i 2010-2018.

 • Mundtlig eksamen 1

  Denne video gennemgår hvordan mundtlig eksamen i matematik A foregår. Der gives to eksempler på, hvordan emnerne kan se ud. Der gives desuden også gode råd til før eksamen, i forberedelsestiden og under eksamen.

 • Skriftlig eksamen 1

  Denne video gennemgår hvordan skriftlig eksamen i matematik A foregår. Det bliver gennemgået både hvordan opgave uden hjælpemidler kan se ud, og hvordan opgave med hjælpemidler kan se ud.

 • Mundtlig eksamination i differentialligninger 1

  Denne video viser en prøveeksamen for Andreas, som er til eksamen i differentialligninger. Ift. 2017-reformen skal man som elev være opmærksom på at man under eksaminationen får et ukendt bilag udleveret, som man skal forholde sig til.

 • Mundtlig eksamination i vektorer, plan og rumgeometri 1

  Denne video er en prøveeksamen i vektorer, plan og rumgeometri. Ift. 2017-reformen skal man som elev være forberedt på under eksaminationen at få udleveret et ukendt bilag, som man skal forholde sig til. Desuden har man ikke efter 2017-reformen rumgeometri på A-niveau.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Jan Sørensen
Jan Sørensen

Underviser

Navn: Jan B. Sørensen

Uddannet fra: Aalborg Universitet

Fag: Matematik og datalogi

Hvor har du undervist? Hjørring Gymnasium, Aalborg City Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Jeg elsker mit fag, matematik, og formidlingen af dette.

Hvorfor underviser du på Restudy? Restudy giver mig en unik mulighed for at formidle mit fag til rigtigt mange, som jeg håber kan få glæde af at se min fornøjelse ved matematikken.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk