Kristendomskundskab:
Kristendom

Kristendom

Beskrivelse


Dette forløb på otte videoer handler om kristendommen. Forløbet kommer på blot en time og tyve minutter omkring helt centrale dele af kristendommen DNA, som fx forsoning, syndefald, næstekærlighed og treenighed. Alle disse dele er helt afgørende for at kunne forstå, hvad der kendetegner kristendommens som religion, hvem de centrale personer i religionen er, og hvad religionen ønsker at opnå.

Forløbet er lavet af Martin Ørum Jørgensen, der er har lavet rigtig mange af Restudys videoer til kristendom på både mellemtrin og i udskolingen, da han har stor erfaring med det fra sit daglige virke.

Vi håber rigtig meget, at I synes om videoerne, og at I kan bruge dem til noget.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Kristendom

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Martin Ørum Jørgensen

Navn: Martin Ørum Jørgensen

Uddannet fra: Nørre Nissum Seminarium

Fag: Kristendom og Dansk

Hvor har du undervist? Frøstruphave Efterskole, Midtjyllands Kristne Friskole, Ikast Vestre Skole og nu på Ikast Nordre Skole.

Hvorfor blev du lærer? Da jeg selv gik i skole oplevede jeg nogle voksne, der gav mig mod på livet og så mig. Sådan ville jeg også gerne være. Men også fordi, at jeg synes, at mine fag stadigvæk efter 22 år er vanvittig spændende.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er spændende, for man skal virkelig være oppe på dupperne og yde sit bedste. Jeg håber, det jeg laver kan være til gavn og glæde for mange.

Free