Kristendomskundskab:
Intro til kristendomskundskab

Intro til kristendomskundskab

Beskrivelse


Dette forløb giver en grundlæggende, generel introduktion til faget kristendomskundskab og hvad faget er for en størrelse.

I videoerne bliver der præsenteret nogle generelle fakta om religion på verdensplan, og forklarer overordnet set, hvad religion er, mens video nummer 2 kigger på bøn, og hvordan det foregår inden for de store religioner.

På blot 22 minutter, som videoerne samlet set tager, kan du altså få en fin introduktion til faget kristendomskundskab. Videoerne er lavet af Martin Ørum Jørgensen, der har stor erfaring med at undervise i kristendomskundskab til både mellemtrin og udskoling.

Vi håber, at I vil blive glade for videoerne.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Intro
  • Hvad er religion? 1

    Denne video gennemgår hvad religion er, viser i hvilke lande kristendommen befinder sig og forklarer fakta omhandlende religionerne.

  • Bøn 1

    Denne video gennemgår tre forskellige religioner og deres forhold til bønner.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Martin Ørum Jørgensen

Navn: Martin Ørum Jørgensen

Uddannet fra: Nørre Nissum Seminarium

Fag: Kristendom og Dansk

Hvor har du undervist? Frøstruphave Efterskole, Midtjyllands Kristne Friskole, Ikast Vestre Skole og nu på Ikast Nordre Skole.

Hvorfor blev du lærer? Da jeg selv gik i skole oplevede jeg nogle voksne, der gav mig mod på livet og så mig. Sådan ville jeg også gerne være. Men også fordi, at jeg synes, at mine fag stadigvæk efter 22 år er vanvittig spændende.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er spændende, for man skal virkelig være oppe på dupperne og yde sit bedste. Jeg håber, det jeg laver kan være til gavn og glæde for mange.

Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Torvet 2,2
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk