Kristendomskundskab:
Folkekirken

Folkekirken

Beskrivelse


Her kan du blive meget klogere på den danske folkekirke, som langt de fleste danskere også er medlem af.

Forløbet indeholder fem videoer, og handler om fx folkekirkens historie, hvordan en gudstjeneste fungerer og de to sakramenter eller hellige handlinger i den danske, protestantiske kirke i form af dåb og nadver. Endeligt til slut gennemgår to videoer de forskellige retninger inden for kristendommen i Danmark som katolikker, protestanter og ortodokse kristne.

Der er med andre ord ingen grunde til ikke at se med her og blive klogere på folkekirken. Videoerne er lavet af Martin Ørum Jørgensen, der har stor erfaring med at undervise i kristendomskundskab til både mellemtrin og udskoling.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Folkekirken

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Martin Ørum Jørgensen

Navn: Martin Ørum Jørgensen

Uddannet fra: Nørre Nissum Seminarium

Fag: Kristendom og Dansk

Hvor har du undervist? Frøstruphave Efterskole, Midtjyllands Kristne Friskole, Ikast Vestre Skole og nu på Ikast Nordre Skole.

Hvorfor blev du lærer? Da jeg selv gik i skole oplevede jeg nogle voksne, der gav mig mod på livet og så mig. Sådan ville jeg også gerne være. Men også fordi, at jeg synes, at mine fag stadigvæk efter 22 år er vanvittig spændende.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er spændende, for man skal virkelig være oppe på dupperne og yde sit bedste. Jeg håber, det jeg laver kan være til gavn og glæde for mange.

Free