Kristendomskundskab:
Etik

Etik

Beskrivelse


Forløbet her handler om etik, som også er meget vigtigt at kende til i et fag som kristendomskundskab og som menneske i det hele taget.

Vi skal ofte tage stilling til etik og etiske dilemmaer i vores hverdag, hvor vi skal træffe korrekte beslutninger, ligesom vi ofte forholder til, hvordan andre burde opføre sig.

Etik er med andre ord et rigtig vigtigt emne inden for kristendomskundskab. Her kan du på blot 30 minutter i tre videoer få en grundig introduktion og indføring i etiske modeller og hvorhenne i de store religioner vi kan se etiske spor.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Etik

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Martin Ørum Jørgensen

Navn: Martin Ørum Jørgensen

Uddannet fra: Nørre Nissum Seminarium

Fag: Kristendom og Dansk

Hvor har du undervist? Frøstruphave Efterskole, Midtjyllands Kristne Friskole, Ikast Vestre Skole og nu på Ikast Nordre Skole.

Hvorfor blev du lærer? Da jeg selv gik i skole oplevede jeg nogle voksne, der gav mig mod på livet og så mig. Sådan ville jeg også gerne være. Men også fordi, at jeg synes, at mine fag stadigvæk efter 22 år er vanvittig spændende.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er spændende, for man skal virkelig være oppe på dupperne og yde sit bedste. Jeg håber, det jeg laver kan være til gavn og glæde for mange.

  Free

  Nyhedsbrev

  Kontakt

  Torvet 2,2
  7400 Herning
  Danmark

  CVR: 32562078
  Email: info@restudy.dk