Kristendomskundskab:
Kristendommens historie

Kristendommens historie

Beskrivelse


Disse tre videoer handler om kristendommens historie med særlig fokus på Danmark. Første sætter fokus på kristendommens tilblivelse og svære start, hvor kristne måtte skjule deres religion og blev forfulgt af romerne og andre steder i Middelhavsområdet.

En video handler om kristendommens indtog i Danmark, da danskerne omkring år 1000 vendte nordisk mytologi ryggen og tog kristendommen til sig.

Sidste video handler om, da Danmark blev protestanter i begyndelsen af 1500-tallet, og i protestanternes øjne vendte tilbage til starten, til den rette kristne tro og dermed erkendte, at ca. 500 års katolsk kristendom i Danmark var ikke den rigtige og ægte kristendom.

Free
Kristendommens Historie

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Martin Ørum Jørgensen

Navn: Martin Ørum Jørgensen

Uddannet fra: Nørre Nissum Seminarium

Fag: Kristendom og Dansk

Hvor har du undervist? Frøstruphave Efterskole, Midtjyllands Kristne Friskole, Ikast Vestre Skole og nu på Ikast Nordre Skole.

Hvorfor blev du lærer? Da jeg selv gik i skole oplevede jeg nogle voksne, der gav mig mod på livet og så mig. Sådan ville jeg også gerne være. Men også fordi, at jeg synes, at mine fag stadigvæk efter 22 år er vanvittig spændende.

Hvorfor underviser du på Restudy? Det er spændende, for man skal virkelig være oppe på dupperne og yde sit bedste. Jeg håber, det jeg laver kan være til gavn og glæde for mange.

Free