Vi har fået ny hjemmeside. Vi har arbejdet hårdt på at forbedre din oplevelse på Restudy. Oplever du fejl eller mangler på siden, kan du trykke på Support-knappen nederst til højre.

Historie:
Kildeanalyse

Kildeanalyse

Beskrivelse


Dette forløb indeholder intet mindre end 18 videoer, og giver dig en fyldestgørende og meget grundig indførelse i kildeanalyse, og hvordan man kan og skal bruge kilder i et fag som historie.

Der er alt, hvad hjertet begærer om kilder som fx kildens tendens, budskab, repræsentativitet, sekundære kilder, primære kilder, førstehåndskilder, andenhåndskilder, kildens modtager, kildens afsender.

Samtidig kigger faget på, hvordan du med kilder kan skelne mellem forskellige kulturelle, økonomiske, sociale og politiske elementer i kilderne, og hvilke teorier og begreber, som man oftest anvender og støder på i arbejdet med kildeanalyse i historie på A og B-niveau.

Videoerne er lavet af Morten Smith-Hansen, der har stor erfaring med netop kildearbejdet i historie fra sit virke som gymnasielærer i historie, Carsten Bossen Christiansen også yder sit bidrag med en kort, men præcis video, der indkapsler, hvad kildekritik er.

Rigtig god fornøjelse med dette aldeles fremragende forløb.

Free
Kildeanalyse

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free

Nyhedsbrev

Kontakt

Teglvænget 29
7400 Herning
Danmark

CVR: 32562078
Email: info@restudy.dk