Kemi:
Protein

Protein

Beskrivelse


Denne video om protein er rettet mod elever i kemi B, og er forklaret og fortalt af Restudys dygtige og erfarne kemilærer, Mette Malmqvist.

Videoen gør dig blandt andet klogere på proteiners opbygning af aminosyrer samt proteiners forskellige strukturer og ikke mindst, hvordan proteiner fungerer som enzymer.

Et lands evne til at være førende inden for kemi skal ikke undervurderes, og hvis der er noget, som der efterspørges i disse år, er det folk med færdigheder inden for kemi, som fx kemiingeniører.

Den skotske kemiker William Ramsay sagde engang, at et land, som er foran andre lande i kemi, vil også på andre områder som rigdom og generel velstand være foran.

At kunne kemi er derfor ikke helt dumt. Du kan starte eller fortsætte din rejse mod at forbedre dine evner inden for kemi ved at blive endnu klogere på denne video om protein.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Protein
  • Proteiner 2

    Fortæller om hvordan proteiner er opbygget af aminosyrer, om proteiners primære, sekundære, tertiære og kvaternære strukturer, om disulfidbroer og om hvordan proteiner fungerer som enzymer.

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

0
0 bedømmelse

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
Free