Kemi:
Molekyler

Molekyler

Beskrivelse


Dette forløb om molekyler er rettet mod elever i kemi C, og er forklaret og fortalt af Restudys dygtige og erfarne kemilærer, Andreas Vedel.

Forløbet gør dig blandt andet klogere på upolære og polære molekyler som også illustreres via et forsøg, mens der også er plads til videoer om hydrogenbindinger og elektronparbindinger.

Et lands evne til at være førende inden for kemi skal ikke undervurderes, og hvis der er noget, som der efterspørges i disse år, er det folk med færdigheder inden for kemi, som fx kemiingeniører.

Den skotske kemiker William Ramsay sagde engang, at et land, som er foran andre lande i kemi, vil også på andre områder som rigdom og generel velstand være foran.

At kunne kemi er derfor ikke helt dumt. Du kan starte eller fortsætte din rejse mod at forbedre dine evner inden for kemi ved at blive endnu klogere på dette emne om molekyler.

Rigtig god fornøjelse.

Free
Molekyler

Anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse

4
1 vurdering

Detaljeret bedømmelse

5 Star
0%
4 Star
100%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

    En smule forvirrende

    Stort set alt ved det her forløb er rigtig fint. Det eneste problem jeg har, er at der er to videoer der forklare præcis det samme og rækkefølgen på videoerne er lidt underlige. Som at man skal bruge og dermed kunne ædelgasreglen i videoen før man lærer om den. Udover det, et fantastisk forløb.

Andreas Vedel
Andreas Vedel

Underviser

Navn: Andreas Vedel

Uddannet fra: SDU dengang det hed Odense Universitet

Fag: Biologi, bioteknologi og kemi

Hvor har du undervist? Vesthimmerlands HF&VUC, Sygeplejeskolen i Nuuk,
Aalborg City Gymnasium

Hvorfor blev du lærer? Fordi jeg elsker at tænde lyset i øjnene på mine elever og få dem til at blive fascineret af vores fantastiske verden og natur.

Hvorfor underviser du på Restudy? Fordi jeg synes at Restudy er et super godt supplement til mere traditionel undervisning og så fordi jeg i sin tid (vistnok i 2012) blev spurgt om jeg ville være med at afprøve konceptet. Det har været sjovt at være med til at skabe historie.

Free